Het blijft niet bij dromen

In maart ben ik gestart met het project Ferragudo Dreams. Ik organiseer workations in deze mooie plaats in de Algarve. Workations zijn uitermate geschikt als je wilt werken aan jezelf en/of aan je bedrijf.

𝙒𝙖𝙖𝙧𝙤𝙢 Ferragudo?

Het meest fotogenieke straatje in Ferragudo

Ferragudo heeft mijn hart gestolen na een zware burn-out in 2014. Ik ging in mijn uppie hier naar toe voor een maand en dat heeft zoveel veranderd voor mij, mijn mindset, mijn inzichten… Nu, jaren later en na 3 maanden te hebben gewerkt en gewoond in Ferragudo wist ik het zeker: dit moeten meer mensen kunnen ervaren. Ik heb zoveel leuke, mooie, inspirerende mensen ontmoet en heb zoveel geleerd over mijzelf en welke kant ik op wil met mijn bedrijf en als persoon. En uit ervaring weet ik hoe fijn het is om te werken, aan jezelf en/of aan je bedrijf, in de zon en in een relaxte sfeer, wat zorgt voor:

👍 inspiratie

💪 creatie

👉 motivatie

🌞 zon, zee, zaligheid

Ferragudo heeft alles wat je zoekt: rust, heerlijk eten en drinken in de gezellige restaurants, sportieve mogelijkheden zoals, wandelen, fietsen, yoga en uiteraard een zeer prettige bevolking die ervoor openstaan nieuwe mensen te ontmoeten. Een workation is ook super goed voor je netwerk.

Starten met een heerlijke bica (Portugese espresso) en een Pastel de Nata in de ochtend en ’s avonds in een van de fijne visrestaurants de meest verse vis die je maar kunt bedenken op je bord en bereid aan tafel, wat wil je nog meer? Dat is toch de ultieme manier om je dag in te delen. Natuurlijk mag een heerlijk glas vinho verde na een heerlijke strandwandeling niet in dit plaatje ontbreken.

Workation: werken aan je zelf en/of aan je bedrijf

Er zijn zoveel goede redenen om een workation in Ferragudo op je to-do lijstje te zetten. De aanvragen die we tot nu hebben gekregen, zijn zeer divers, bijvoorbeeld een club van zakenvrouwen, een transformatiecoach die met haar klanten naar Ferragudo wil komen, een fotograaf die met zijn relaties (ondernemers) een workation overweegt maar ook individuele ondernemers die op zoek zijn naar ontmoetingen met andere ondernemers en nieuwe inspiratie kunnen opdoen.

Alles is mogelijk, van basis tot geheel verzorgd.

Ontmoeten, onthaasten, goede gesprekken, genieten, tot je zelf komen, nieuwe inspiratie en creativiteit ontdekken.. het gaat als vanzelf!

Friends of Ferragudo Dreams

Ik heb het geluk dat ik veel inspirerende ondernemers in mijn netwerk heb die een enorme waardevolle toevoeging zijn aan bijvoorbeeld het Energy Boost Traject. Zoals Barbara te Boekhorst bijvoorbeeld.

“Barbara te Boekhorst is spiritueel coach en auteur van het boek De MAGIC-methode. Dat zijn 5 simpele stappen om uit je hoofd te komen en meer magie en geluk aan te trekken. Het boek gaat verder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades. Ben jij klaar om jouw grootsheid te omarmen? Voel je dat je klaar bent voor meer magie en geluk in jouw leven? Dan wil je bij de masterclass van Barbara zijn! Als haar agenda het toelaat, kun je ook een doorbraaksessie tijdens jouw verblijf in Portugal boeken”.

Op de website vind je alle informatie die je wilt hebben over de workations, de 2 trajecten die nu worden georganiseerd en de mogelijkheden om een op maat gemaakt pakket te maken voor jou of voor je bedrijf, club of vereniging. Ik vertel je er graag alles over dus stuur een berichtje naar sandra@ferragudodreams.com zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.