Het blijft niet bij dromen

In maart 2022 ben ik gestart met het project Ferragudo Dreams. Ik organiseer workations in deze mooie plaats in de Algarve. Workations zijn uitermate geschikt als je wilt werken aan jezelf en/of aan je bedrijf.

𝙒𝙖𝙖𝙧𝙤𝙢 Ferragudo?

Ferragudo heeft mijn hart gestolen na een zware burn-out in 2014. Ik ging in mijn uppie hier naar toe voor een maand en dat heeft zoveel veranderd voor mij, mijn mindset, mijn inzichten… Nu, jaren later en na een aantal maanden te hebben gewerkt en gewoond in Ferragudo wist ik het zeker: dit moeten meer mensen kunnen ervaren. Ik heb zoveel leuke, mooie, inspirerende mensen ontmoet en heb zoveel geleerd over mijzelf en welke kant ik op wil met mijn bedrijf en als persoon. En uit ervaring weet ik hoe fijn het is om te werken, aan jezelf en/of aan je bedrijf, in de zon en in een relaxte sfeer, wat zorgt voor:

  •  inspiratie
  •  creatie
  •  motivatie
  •  zon, zee, zaligheid

Ferragudo heeft alles wat je zoekt: rust, heerlijk eten en drinken in de gezellige restaurants, sportieve mogelijkheden zoals, wandelen, fietsen, yoga en uiteraard een zeer prettige bevolking die ervoor openstaan nieuwe mensen te ontmoeten. Een workation is ook super goed voor je netwerk.

Starten met een heerlijke bica (Portugese espresso) en een Pastel de Nata in de ochtend en ’s avonds in een van de fijne visrestaurants de meest verse vis die je maar kunt bedenken op je bord en bereid aan tafel, wat wil je nog meer? Dat is toch de ultieme manier om je dag in te delen. Natuurlijk mag een heerlijk glas vinho verde na een heerlijke strandwandeling niet in dit plaatje ontbreken.