Workation: werken aan je zelf en/of aan je bedrijf

Er zijn zoveel goede redenen om een workation in Ferragudo op je to-do lijstje te zetten. De aanvragen die we tot nu hebben gekregen, zijn zeer divers, bijvoorbeeld een club van zakenvrouwen, een transformatiecoach die met haar klanten naar Ferragudo wil komen, een fotograaf die met zijn relaties (ondernemers) een workation overweegt maar ook individuele ondernemers die op zoek zijn naar ontmoetingen met andere ondernemers en nieuwe inspiratie kunnen opdoen.

Alles is mogelijk, van basis tot geheel verzorgd.

Ontmoeten, onthaasten, goede gesprekken, genieten, tot je zelf komen, nieuwe inspiratie en creativiteit ontdekken.. het gaat als vanzelf!

Friends of Ferragudo Dreams

Ik heb het geluk dat ik veel inspirerende ondernemers in mijn netwerk heb die een enorme waardevolle toevoeging zijn voor de workationers. Of je nu alleen een workation wilt beleven of met een groep, er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van groei en ontwikkeling én relaxen en genieten.

Op de website vind je alle informatie die je wilt hebben over de workations, en de vele mogelijkheden om jouw workation helemaal naar jouw wens te maken. Ik vertel je er graag alles over dus stuur een berichtje naar sandra@ferragudodreams.com zodat we alle mogelijkheden kunnen bespreken.