Het Energy Boost arrangement kun je boeken als onderdeel van een groepsworkation bijvoorbeeld maar ook als je alleen of met twee personen naar Ferragudo reist. Een stukje ontzorging voor jou.

Waarom een Energy Boost?

Daar sta je weer: voor hetzelfde stoplicht, op dezelfde weg, naar de baan die je al jaren hebt maar waar alleen maar energie naar toe gaat in plaats van energie geeft. Er gaat geen dag voorbij of je droomt van een rustiger leven waar je kan doen wat je echt leuk vindt en waar je echt energie van krijgt.

Veel mensen zitten momenteel in deze positie. Niet meer weten welke kant op te gaan dus dan maar laten zoals het is en het ‘beste ervan maken’. Dat is een leven wat echt niet het beste is wat je kunt doen. Je bent meer waard dan dat. Er is zoveel meer. Maar hoe dan? Vooral die laatste vraag is een lastige waar je zo 1,2,3 geen antwoord op heb, vooral niet als je niet rationeel kan nadenken.

De blokkades, belemmeringen en de 100.000 bezwaren die we bedenken om vooral niet te veranderen wegen enorm zwaar op hoe je je leven inricht. Het is natuurlijk ook veel makkelijker om alles bij het oude te laten en niet teveel veranderingen toe te laten. Maar juist die veranderingen kunnen we zien als persoonlijke groei, het klinkt al een stuk leuker dan ‘veranderen’ want ons brein vindt dat geen leuk woord. En groeien houdt in dat er andere stappen gezet dienen te worden en dat zijn soms stappen die niet gemakkelijk zijn, voor jezelf én voor je omgeving.

Verbinding verbroken

Eind 2013 kwam ik in een (tweede) burn-out terecht. Het werk wat ik deed was weliswaar leuk maar de omstandigheden een stuk minder. Ik bleef alleen maar geven, geven en nog eens geven zonder ook maar een sprankje energie terug te krijgen. Ik bleef doorgaan al had ik elke dag hoofdpijn en ging ik met buikpijn van huis. Totdat mijn hoofd en lichaam zeiden: “ik stop ermee”. Letterlijk ook want ik zakte echt door mijn benen en kon niet meer opstaan. Na de huisarts kwam ik bij de psycholoog terecht die zei dat ik onmiddellijk moest stoppen met wat ik aan het doen was. En toen zat ik thuis…in een hoekje van de bank…weken lang. Na een paar maanden zei ik tegen mijn partner dat ik weg wilde, weg uit de sleur, weg uit de druk, weg van alles. Ik ging! Een maand in mijn uppie naar Ferragudo in Portugal, daar voelde ik me toen al fijn en ervaarde ik rust. Die maand kwam ik mezelf meerdere keren tegen, gaf mezelf liefhebbende schopjes onder de bips maar ik leerde mezelf ook erg kennen en begon langzaam maar zeker mijzelf weer te worden. 

Dit deed ik in mijn eentje en hoe fijn had het geweest als ik vragen, verdrietige en fijne momenten had kunnen delen met mensen die begrepen waar ik doorheen ging. 

Mijn ervaring heeft me doen beseffen dat ik mensen gun er op een fijne en waardevolle manier ermee om te gaan. Daarom de mogelijkheid om een Energy Boosts arrangement te boeken in Ferragudo in de prachtige Algarve. Een plek waar je weer rust vindt, om je heen en in jezelf, waar je met mensen kunt praten en sparren en ervaringen delen.

Dit traject is voor jou als je echt quality time voor jezelf nodig hebt, als je niet meer weet welke kant je op wilt, als je andere keuzes wilt maken maar niet weet hoe. Maar vooral als je weer wilt voelen hoe het is jezelf weer te zijn.  

Een heerlijk glas wijn na een werkdag
Goed toeven op een terras aan het strand