Bij Ferragudo Dreams werken we samen met een aantal inspirerende en zeer waardevolle samenwerkingspartners en experts. Deze partners en experts zijn van groot belang, ieder op hun eigen vakgebied, omdat we hiermee onze deelnemers de beste workation-experience kunnen bieden. 

Build your dream and the dream will build you

Samenwerkingspartners

Onze droom: een “droomlijn” van mooie, passende bij een workation, artikelen wordt realiteit. Deze lijn wordt gemaakt door onze samenwerkingspartner Full Trading. Zij zijn een import-en exportfirma op het gebied van promotionele /bedrijfskleding en relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn een cruciaal deel van relatiemarketing. Zij luisteren naar de klant en spelen in op jullie behoefte. Bedrukken doen zij in eigen huis dus 100 % controle. Alles in één hand, afspraak is afspraak met een persoonlijke Touch! Met meer dan 35 jaar ervaring in deze branche zijn zij een ware specialist.  

Samenwerkingspartner Carpe Diem Algarve, Day Tours & Transfers is onze vaste service voor de transfers van Faro naar Ferragudo en v.v. en uiteraard voor comfortabele taxiritten voor tripjes in de Algarve. Wilma Verhoeven wacht onze gasten op in de aankomsthal van FARO Airport bij de exit van de taxi’s zodat ze snel op weg kunnen naar Ferragudo. Om het temperatuurverschil goed op te vangen, zorgt Wilma ervoor dat er flesjes heerlijk koud water beschikbaar zijn. 

Samenwerkingspartner Rotterdam Business Events is niet alleen actief in Nederland. Vanaf heden is het ook mogelijk de Game Based Trainingen vanuit Portugal te laten organiseren. Als je vernieuwend bezig wilt zijn, leren leuk wilt maken en energie en positiviteit wilt genereren in je team, project of organisatie, dan zijn Game based trainingen uitermate geschikt. Het uiteindelijke doel van elke Business Game is dat deelnemers zich op een leuke manier bewust worden van hun gedrag of werkwijze. Dat ze ontdekken hoe ze met ander gedrag betere resultaten kunnen behalen en dat ze geïnspireerd raken om dat andere gedrag in de dagelijkse werkpraktijk ook echt toe te gaan passen. Als dat is wat je wilt bereiken kun je eigenlijk niet fout met een Business Game.

Samenwerkingspartner Reismonkey en Ferragudo Dreams passen enorm goed bij elkaar. Reismonkey is er voor alle soorten reizigers, dus zeker voor de workationers. Reizen is een passie voor de oprichters van Reismonkey; door nieuwe culturen te leren kennen ontwikkel je je persoonlijke groei, heb je een positievere mindset en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen.

Door ons partnerschap kun je nu de ontzettend handige reisartikelen of een origineel reis cadeau direct via Ferragudo Dreams bestellen bij Reismonkey!  

Met deze link kun je direct bestellen én krijg je een leuke attentie bij je bestelling, zodra je voor meer dan 10 euro heb gewinkeld kun je handmatig de Reismonkey canvas tas toevoegen. Voer in het winkelmandje de code 3K3R582RW28Y in en de korting wordt automatisch verrekend en ontvang je de tas gratis bij je bestelling.

Tip: ik ben bijvoorbeeld fan van de Packing Cubes; vooral handig als je reist met alleen handbagage, zo ben je nog sneller klaar voor je workation.

Naast onze huidige locaties werken wij vanaf dit najaar ook samen met The Enneking Group (Real Estate en Rentals). Voor onze groepsworkations in de meest luxe villa’s van 6, 10 of 12 personen is Enneking dé perfecte samenwerkingspartner.

The Enneking Group is gevestigd in het centrum van Ferragudo en heeft schitterende properties in haar portefeuille, zowel verkoop als verhuur, en zij richten zich op het hogere segment in de markt. 

www.ennekingestate.com

Experts

Expert Daisy van Willigen is eigenaar van Plan tot Planning; een marketingadvies bureau dat bedrijven en ondernemers helpt met marketing strategie, marketing coördinatie én marketing uitvoering. Zij maken voor startups en MKB volledige jaarplannen, planningen, budgetteringen maar zorgen er ook voor dat marketing écht gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van websites, social posts, communicatiemateriaal maar ook de organisatie van beurzen, webinars en product lanceringen pakken zij graag aan. Zij bieden tijdens de workation in Ferragudo diverse workshops aan (individueel en in groepsverband) om marketing- en sales verder vorm te geven, jaarplannen gereed te hebben en écht resultaat te behalen met marketing & sales. Richt samen met Plan tot Planning jouw volledige klantreis in en versterk de positionering van jouw bedrijf. De workshops worden in gezamenlijk overleg ingericht, zo is er altijd een passende aanpak waardoor jij ontspannen maar ook vol energie terugkomt van jouw workation! Lees hier meer over Plan tot Planning.

Als geluk niet vanzelf gaat moet je leren hoe je geluk creëert

Expert Claudia Koehoorn is Transformologist®. Zij heeft een psychologie achtergrond en is ervarings deskundige. Het vrouwelijk en mannelijk brein kent voor haar weinig geheimen.  Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken weet zij hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest jezelf daarin te ontwikkelen. Lees hier meer over Claudia.

Expert Barbara te Boekhorst is spiritueel coach en auteur van het boek De MAGIC-methode. Dat zijn 5 simpele stappen om uit je hoofd te komen en meer magie en geluk aan te trekken. Het boek gaat verder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades. Lees hier meer over Barbara.