Regelmatig organiseren wij workations voor groepen en individueel. Bij zo’n workation kun je je dus aansluiten – als ondernemer, freelancer, zzp’er – en zo een groep vormen. Of als groep van collega’s, teamleden, relaties of met je hele bedrijf. Als je als bedrijf een workation boekt, adviseer ik een workation voor bedrijven. De opties hiervoor kun je hier vinden.

Op een prachtige, inspirerende bestemming werken aan de groei van jouw onderneming. Van alle gemakken voorzien in een prachtige villa en met ambitieuze ondernemers om je heen. Werken op mooie locaties in Ferragudo en omgeving, elkaar inspireren, met elkaar sparren en na het werk ontspannen aan het strand, met een leuke activiteit of een gezellig etentje.

Om het je makkelijk te maken, hebben wij 2 pakketten samengesteld met een aantal opties. 

Wij werken met een aantal locaties in Ferragudo. 3 van deze locaties zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Eén locatie heeft beschikbaarheid tot 10 personen.

Bekijk hier de huidige locaties. Binnenkort breiden we deze locaties uit met meer luxe villa’s tot 10/12 personen. Deze villa’s zijn uitermate geschikt om echt met elkaar te kunnen werken en het team gevoel te versterken. Een van deze nieuwe villa’s ligt aan de (nieuwe) golfbanen dus voor de golfers onder ons wordt dit een perfecte plek voor een workation of een “golf vacation”.

Happy@workation pakket

Het happy@workation pakket kun je boeken als onderdeel van een groepsworkation bijvoorbeeld maar ook als je alleen of met twee personen naar Ferragudo reist. Een stukje extra ontzorging voor jou. Dichtbij het strand, zwembad bij de accomodatie en op loopafstand van de gezellige terrasjes en restaurantjes in het dorp. Natuurlijk is er een goede wifi verbinding en heb je de keuze om alleen in een studio of appartement te verblijven of een huis te delen (met een bekende of mede “happy workationers”). 

Met elkaar (net)werken, genieten van de lokale gerechten en heerlijk op je eigen terras, aan het zwembad of aan het strand relaxen. Als je alleen of met 2 personen een workation boekt kun je aansluiten bij anderen zodat je toch met elkaar kunt sparren over business en het leven.

Werken in een vakantie vibe, dit is het beste van 2 werelden. Je opdrachtgevers merken nauwelijks dat je niet in Nederland aan het werk bent en jij doet je werk in meer rust met meer focus waarin je de beste ideeën bedenkt.

Inclusief:

 • Verblijf in een luxe accommodatie met uitstekend wifi
 • Transfer Faro naar Ferragudo
 • Toegang tot de groepsapp
 • Informatiefolder
 • Bezoek aan een wijngaard met wijnproeverij (dinsdag tm vrijdag) incl. vervoer
 • 1 avond een culinair 5 gangen tasting menu incl. wijn, water, koffie (sea food restaurant)
 • Netwerkborrel met tapas (meet the locals)

Exclusief:

 • Vliegticket naar Faro
 • Reisverzekering
 • Extra activiteiten (op aanvraag)
 • Overige maaltijden

De investering voor jou is afhankelijk van de locatie. De richtprijs is: € 1.150,00* per week / persoon excl. vliegticket bij een kamer/studio of een één slaapkamer appartement voor alleen gebruik (indien beschikbaar). Indien je een 2-kamer appartement/villa voor jezelf wilt dan is de richtprijs € 1.450,00* per week/per persoon. Wil je een huis/appartement (2- of 3 slaapkamers) delen dan is de richtprijs per week / per persoon € 910,00* excl. vliegticket. Prijzen zijn exclusief btw.

Dit pakket kun je per week reserveren of voor langere periode.

Energy Boost pakket

Het Energy Boost arrangement kun je boeken als onderdeel van een groepsworkation bijvoorbeeld maar ook als je alleen of met twee personen naar Ferragudo reist. Een extra stukje ontzorging voor jou.

Er zijn zoveel zaken die normaal zijn geworden; altijd ‘aan’ staan, dat je altijd hard moet werken en dat een leuk leven ook een druk leven is. Je kunt je makkelijk hierin verliezen en je agenda je leven laten regelen. Dat je hierdoor de grip op jezelf verliest is een logisch gevolg en vaak doen we er pas iets aan als het te laat is. Echt iedereen kan een burn-out of depressie krijgen, dit heeft alles te maken met de manier waarop we leven en werken.

Jij bepaalt hoe je met die druk omgaat. Maak je geen keuze dan blijft je agenda vol en leidend en blijf je in de ‘ren-modus’. Dit kan toch beter?

Het is natuurlijk ook veel makkelijker om alles bij het oude te laten en niet teveel veranderingen toe te laten. Maar juist die veranderingen kunnen we zien als persoonlijke groei, het klinkt al een stuk leuker dan ‘veranderen’ want ons brein vindt dat geen leuk woord. En groeien houdt in dat er andere stappen gezet dienen te worden en dat zijn soms stappen die niet gemakkelijk zijn, voor jezelf én voor je omgeving. 

Inclusief:

 • Verblijf in een luxe accommodatie met uitstekend wifi
 • Informatiefolder
 • Toegang tot de groepsapp
 • Transfer Faro naar Ferragudo
 • Persoonlijke Kracht Test incl.  een uitgebreide persoonlijke analyse door een Persoonlijke Kracht Coach.
 • Workshop door een special guest
 • Per week 1 activiteit/excursie (zoals een wijnproeverij (dinsdag tm vrijdag) of boottrip)
 • 1 avond een culinair 5 gangen tasting menu incl. wijn, water, koffie (sea food restaurant)
 • Lunch en/of diner op basis van Prato do Dia bij één van de lokale restaurants (per week: 8 vouchers – 4x lunch + 4x diner)
 • Do-mi-bo met drankje en tapas (meet the locals)

Exclusief:

 • Vliegticket naar Faro
 • Reisverzekering
 • Extra activiteiten (op aanvraag)

De investering voor jou is afhankelijk van de locatie. De richtprijs per week/per persoon is € 1.750,00* excl. vliegticket als je een kamer/studio/1 kamer appartement voor jezelf wilt. Wil je een huis/appartement delen (2 mensen of meer) dan is de richtprijs € 1.300,00* per week/per persoon excl. vliegticket. Prijzen zijn exclusief btw.

Dit pakket kun je per week reserveren of voor langere periode. 

het is mogelijk in 2 termijnen te betalen mits de totaalsom voor vertrek is voldaan. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op verblijf in het midden/laagseizoen (januari t/m april en oktober t/m december). In de maanden mei, juni, september geldt een toeslag.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Ferragudo Dreams

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, vul dan het contactformulier hieronder in en ik neem snel contact met je op.

Ik ontvang graag meer informatie over de workations voor groepen en individueel