Regelmatig organiseren wij workations voor groepen en individuele personen. Je kunt je aansluiten bij een groep of alleen een workation boeken. Als je als bedrijf een workation boekt, adviseer ik een workation voor bedrijven. De opties hiervoor kun je hier vinden.

Op een prachtige, inspirerende bestemming werken aan de groei van jouw onderneming. Van alle gemakken voorzien in een prachtige villa en met ambitieuze ondernemers om je heen. Werken op mooie locaties in Ferragudo en omgeving, elkaar inspireren, met elkaar sparren en na het werk ontspannen aan het strand, met een leuke activiteit of een gezellig etentje.

Wanneer je je workation boekt, kun je kiezen uit diverse opties om toe te voegen. In de ‘menukaart’ staan diverse workshops (marketing, sales, financieel, persoonlijke groei etc.) maar ook de mogelijkheid voor yogalessen, diners of een mooi fotoboek van jouw herinneringen aan de workation. De menukaart ontvang je zodra je de workation hebt geboekt. We hebben ook 2 all-in arrangementen waar je uit kunt kiezen ( Happy@workation en Energy Boost).

Wij werken met een aantal locaties in Ferragudo. 3 van deze locaties zijn geschikt voor 2, 4 of 6 personen. Eén locatie heeft beschikbaarheid tot 10 personen.

Bekijk hier de huidige locaties. Binnenkort breiden we deze locaties uit met meer luxe villa’s tot 10/12 personen. Deze villa’s zijn uitermate geschikt om echt met elkaar te kunnen werken en het team gevoel te versterken. Dit gebied is ook uitermate geschikt voor golf vacations, ook voor de golf liefhebbers onder ons is een workation van Ferragudo Dreams zeer geschikt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, vul dan het contactformulier hieronder in en ik neem snel contact met je op.

Ik ontvang graag meer informatie over de workations voor groepen en individueel