Welkom bij onze onvergetelijke workations! Ben je op zoek naar een inspirerende plek om te werken aan de groei van jouw onderneming, boek of project? Of wil je juist tijd besteden aan jezelf? Onze workations bieden de perfecte combinatie van werken op prachtige locaties in Ferragudo en omgeving, inspiratie opdoen, samenwerken en ontspannen.

Of je nu alleen reist of met een groep, wij hebben de ideale accommodatie voor je. Geniet van een prachtige villa met alle gemakken voorzien, of kies voor een heerlijk huis of appartement voor jezelf.

Om je workation compleet te maken bieden wij diverse opties die je kunt toevoegen aan jouw workation, waaronder workshops op het gebied van marketing, sales, financiën, persoonlijke groei en yogalessen. Daarnaast bieden wij ook diners en de mogelijkheid om een fotoboek te maken van jouw onvergetelijke herinneringen aan de workation. Deze opties staan in de menukaart en deze kun je hier bekijken. 

Wij werken met een aantal toplocaties in Ferragudo, geschikt voor 2 tot 16 personen, afhankelijk van de locatie. Bekijk hier onze huidige locaties en ontdek de vele mogelijkheden. Onze locaties bieden niet alleen de perfecte werkomgeving, maar ook de mogelijkheid om te ontspannen op het fijne terras of in het zwembad te duiken. De wifi is op alle locaties van uitstekende kwaliteit. Onze grote villa’s zijn uitermate geschikt om echt met elkaar te kunnen werken en het teamgevoel te versterken.

Als je op zoek bent naar meer dan alleen werk, is Ferragudo ook de perfecte plek voor golf- en wijnliefhebbers. Wacht niet langer en boek nu jouw workation bij ons!

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, vul dan het contactformulier hieronder in en ik neem snel contact met je op.

Ik ontvang graag meer informatie over de workations voor groepen en individueel