Het happy@workation pakket kun je boeken als onderdeel van een groepsworkation bijvoorbeeld maar ook als je alleen of met twee personen naar Ferragudo reist. Een stukje extra ontzorging voor jou.

Dichtbij het strand, zwembad voor je neus en op loopafstand van de gezellige terrasjes en restaurantjes in het dorp. Natuurlijk is er een goede wifi verbinding en heb je de keuze om alleen in een studio of appartement te verblijven of een huis te delen (met een bekende of mede “happy workationers”). Op 3 locaties zijn er villa’s beschikbaar tot 6 personen. Eind 2022/begin 2023 voegen we grotere villa’s toe voor 10-12 personen. Met je team of relaties op één plek waar je kunt samenwerken in een prettige omgeving.

Een happy@workation is zowel individueel als voor groepen te boeken. Met elkaar (net)werken, genieten van de lokale gerechten en heerlijk op je eigen terras, aan het zwembad of aan het strand relaxen. Als je alleen of met 2 personen een workation boekt kun je aansluiten bij anderen zodat je toch met elkaar kunt sparren over business en het leven.

Als bedrijf of groep kun je de aanvraag doen met de wensen en duur van het verblijf, zodat we een mooi programma en tarief op maat kunnen maken.