Deze Energy Boost is speciaal voor ondernemers die in een burn-out zitten, of in een bore-out, of de druk en stress willen ontvluchten en zichzelf weer willen leren kennen.

Er zijn zoveel zaken die normaal zijn geworden; altijd ‘aan’ staan, dat je altijd hard moet werken en dat een leuk leven ook een druk leven is. Je kunt je makkelijk hierin verliezen en je agenda je leven laten regelen. Dat je hierdoor de grip op jezelf verliest is een logisch gevolg en vaak doen we er pas iets aan als het te laat is. Echt iedereen kan een burn-out of depressie krijgen, dit heeft alles te maken met de manier waarop we leven en werken.

Jij bepaalt hoe je met die druk omgaat. Maak je geen keuze dan blijft je agenda vol en leidend en blijf je in de ‘ren-modus’. Dit kan toch beter?

Stress is onvermijdelijk, druk zijn is een keuze (Thijs Launspach uit ‘Fokking druk’)

Uit ervaring (2 burn-outs verder) kan ik zeggen dat ontsnappen uit die druk enorm waardevol is, voor jezelf als persoon en ondernemer maar ook voor je omgeving. Tijdelijk op een andere plek zijn, is zo goed voor je (wel)zijn. Jezelf weer echt leren kennen. Ik stelde me tijdens die burn-outs vaak de vraag: “wie ben ik nou eigenlijk en welke waarde kan ik nog bieden aan mijn familie en werkgever”? Een vraag waar ik echt niet zo 1, 2, 3 het antwoord op vond, maar ik creëerde wel de ruimte voor mijzelf om de antwoorden te vinden en om open te staan voor alles wat er gebeurde in dat proces.

Tijdens de Energy Boost ‘workation’ pak je de ruimte die je nodig hebt om een stap te zetten naar de nieuwe versie van jezelf. Je wordt ontzorgd van A tot Z en het enige wat jij hoeft te doen is te ‘zijn’. Zonder druk, zonder stress maar met aandacht, inspiratie en rust.

De Energy Boost kun je per week boeken, dus als je langer wilt blijven dan is dat mogelijk.

De investering voor jou is per week € 1.750,00* excl. vliegticket als je een kamer/studio/1 kamer appartement voor jezelf wilt. Wil je een huis/appartement delen (2 mensen of meer) dan is de investering € 1.300,00* per week/per persoon excl. vliegticket. Prijzen zijn exclusief btw.

* het is mogelijk in 2 termijnen te betalen mits de totaalsom voor vertrek is voldaan

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op verblijf in het laagseizoen (januari t/m april en oktober t/m december). In de maanden mei, juni, september geldt een toeslag.

Bekijk hier de algemene voorwaarden van Ferragudo Dreams

Inclusief:

 • Verblijf in een villa met meerdere personen of in een villa/studio alleen
 • Wifi
 • Transfer Faro naar Ferragudo
 • Persoonlijke Kracht Test (als je echt besloten hebt dat je iets wilt veranderen in je leven, inzicht wilt krijgen in wie je bent, iets wilt bereiken of ergens van af wil, dan biedt de PK-test je de krachtige basis voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei). Deze test is inclusief een uitgebreide persoonlijke analyse door een Persoonlijke Kracht Coach.
 • Gesprekken met elkaar; houd elkaar spiegels voor en leer van elkaar.
 • Special guest
 • Per week 1 activiteit/excursie (zoals een wijnproeverij (dinsdag tm vrijdag) of boottrip)
 • 1 avond een culinair 5 gangen tasting menu incl. wijn, water, koffie (sea food restaurant)
 • Lunch en/of diner op basis van Prato do Dia bij één van de lokale restaurants (per week: 8 vouchers – 4x lunch + 4x diner)
 • Vrij-mi-bo met drankje en tapas (meet the locals)

Exclusief:

 • Vliegticket naar Faro
 • Reisverzekering
 • Extra activiteiten

Divers:

 • Bij een verblijf van langer dan 1 week wordt de prijs lager indien je geen of minder extra’s uit het pakket afneemt.