Wij werken met verschillende locaties in Ferragudo. We hebben hiervoor gekozen omdat we ons kunnen indenken dat smaken verschillen en ook de wensen verschillen. De locaties zijn allemaal van zeer goede kwaliteit en gelegen op bijzondere plekken. Als je je workation boekt, geef dan aan welke locatie aanspreekt. Hoe sneller, hoe beter. Uiteraard adviseer ik ook welke locatie het beste bij je past met betrekking tot je wensen.

We bieden de volgende locaties aan:

Vila Castelo Tradicional is gelegen tegenover Praia da Angrinha en Praia Grande met daartussen het fort van São João do Arade. Tevens op loopafstand van het gezellige dorp met de terrasjes en restaurantjes. Een prachtige locatie waar we gebruik maken van 1, 2, 3, 4 of 6 persoons appartementen/studio’s en town houses. Er zijn veel mogelijkheden bij Vila Castelo voor een op maat gemaakt verblijf. Wil je elke ochtend ontbijt rondom het zwembad? Dat kan. Sportieve activiteiten… geen probleem. Uiteraard genieten van het uitzicht en de rust, want dat gaat hier automatisch. Lees hier meer over Vila Castelo

Hotel Rural Bricia du Mar is gelegen tussen Praia do Molhe en Praia dos Caneiros. Het heeft 12 moderne en elegante kamers en 44 studio’s (voor 2 personen) met grote privéterrassen, waaronder aansluitende studio’s, waar comfort en privacy essentieel zijn om van een rustige nacht te genieten. Het ligt iets verder van het dorp maar goed bereikbaar met auto, fiets en ook lopend (stevige wandeling). Ook hier veel mogelijkheden om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een goed restaurant met traditionele Portugese gerechten én een speciaal grill-restaurant. Lees hier meer over Bricia du Mar.

One2Seven is gelegen in het dorp, iets hoger gelegen zodat je een prachtig uitzicht hebt over het dorp en Portimao/Praia da Rocha. Deze locatie bestaat uit 4 villa’s (3 etages) waar tot 6 personen in kunnen verblijven. Daarnaast zijn er 2 hotelkamers en 3 studio’s (voor 2-3 personen). Rondom het zwembad is het heerlijk relaxen en deze locatie biedt vele mogelijkheden, als sportieve activiteiten, yoga en verhuur van fietsen, scooters en kano’s. Lees hier meer over One2Seven.

‎Deze villa met 5 slaapkamers en 5 badkamers, Casa Tintagel, is geschikt voor 10 personen en combineert luxe details en afwerking met de privacy en de exclusiviteit en rust van een speciale omgeving met een geweldige locatie dicht bij het dorpscentrum van Ferragudo en op 700 meter afstand van het strand.‎ Er is uiteraard een prachtig zwembad aanwezig, terrassen op verschillende etages en een mooi aangelegde tuin met een BBQ gedeelte.

Lees hier meer over Casa Tintagel en bekijk meer foto’s.