Hotel Rural Bricia du Mar heeft moderne en elegante kamers en studio’s met grote privéterrassen, waaronder onderling verbonden studio’s, waar comfort en privacy essentieel zijn om te genieten van een rustige nacht. De architectuur combineert een natuurlijke eenvoud ingevoegd in de natuur met uitzicht op het platteland.

Hotelsuites

Ideaal voor alleen, koppels of een kort verblijf. Deze kamers bieden het comfort en de elegante inrichting geïnspireerd door aarde en zee tinten. Er is tevens een privéterras dat volledig is uitgerust om u zich thuis te laten voelen.

Studios

Ideaal voor koppels en voor degenen die van het comfort van thuis houden, zelfs op vakantie. Deze elegante studio’s met een eigen terras, beschikken over een volledig uitgeruste kitchenette.

Brícia Gezondheid & Wellness Sportschool

Bij Brícia Health & Wellness Gym wordt de gezondheid en wellness van de gasten en inwoneres van Ferragudo verbeterd. Men kan hier fittnessen, groepslessen volgen, gepersonaliseerde training, speciale programma’s, voeding en er is tevens een spa met Turks bad en sauna.

De missie is om perfecte kwaliteit en service te bieden in het kader van fysieke activiteit, gezondheid en welzijn, waarbij elke persoon als een geheel wordt behandeld.

Empathie, professionaliteit, respect en integriteit zijn enkele van de waarden waarmee het team werkt.

Hotelsuite 

Studio