Mijn naam is Sandra Westein. Ik ben Business Manager en Coach en mijn missie is om ondernemers te ondersteunen in de groei van zichzelf en het bedrijf en de werk/privé balans te optimaliseren.

Eind maart 2022 heb ik het project Ferragudo Dreams opgezet. Ik kom al jaren in dit gezellige dorp en naast vakantie vieren, vond ik zeer aantrekkelijk om ook vanuit deze relaxte sfeer te werken. Door de jaren heen heb ik een zeer waardevol netwerk opgebouwd en heb ik veel kennis over Ferragudo maar ook over de Algarve en wat hier allemaal te zien en te doen is. Hierdoor kan ik ‘workationers’ goed adviseren over het verblijf, bepaalde regeltjes, wat is er te doen etc. De prettige werk en vakantie ervaringen wil ik graag overbrengen op collega-ondernemers, bedrijven, teams etc.

Het is zo goed voor de groei en ontwikkeling van jezelf en je bedrijf of je team om op een andere locatie te werken. Heb je bijvoorbeeld geen inspiratie voor dat nieuwe boek of geen focus op dat gave project? Ik geef je op een blaadje dat die inspiratie en focus vanzelf komt zodra je op je accomodatie in Ferragudo bent. Of ben je fotograaf en op zoek naar de meest fotogenieke plekjes voor je fotoshoots; this is the place to be!

Mijn liefde voor Ferragudo gaat diep mag ik wel zeggen. Mijn partner en ik komen al bijna 12 jaar in deze mooie plaats en vinden daar alles wat we zoeken: rust, gezelligheid, heerlijk eten, lieve mensen, mooie stranden en het is een goede uitvalsbasis voor tripjes naar andere plaatsen in de Algarve of zelfs naar Lissabon of Sevilla (slechts 2,5 uur rijden). Vrienden maken gaat als vanzelf als je je openstelt en dat maakt ook dat je je onderdeel voelt van de gemeenschap.

En tegenwoordig werk en woon ik deels in Portugal en deels in Nederland; een droom die uit is gekomen!

Ik help en adviseer je graag over de mogelijkheden voor jouw workation.

E-mail: sandra@ferragudodreams.com

Tel. : +31 (0)6 – 266 53 553 (Nederland) of +351 913 056 564 (Portugal)