Olá, ik ben Sandra Westein en ik ben Online Business Manager en Coach én workation-expert. Mijn missie is om ondernemers te helpen hun groei te optimaliseren en om hun werk/privé balans te verbeteren. En, als je het mij vraagt, is er geen betere manier om dat te doen dan met een beetje zon, zee en… werk?

Daarom heb ik in maart 2022 het project Ferragudo Dreams opgezet. Ik bedoel, waarom zou je jezelf martelen met grijze luchten en een muffe kantoorruimte als je ook in een gezellig Portugees dorpje kunt zitten met een lekker drankje in je hand terwijl je aan het werk bent?

Ik kom al jaren in Ferragudo en heb hierdoor een geweldig netwerk opgebouwd. Ik weet alles over de beste plekjes, de lekkerste restaurantjes en de leukste activiteiten. En als je op zoek bent naar inspiratie of focus, dan beloof ik je dat die vanzelf komt zodra je hier bent. Misschien niet direct, maar dat komt snel door de zon, drankje op het terras en de leuke mensen (en ondernemers) die je ontmoet.

En weet je wat het mooiste is? Je kunt hier niet alleen werken, maar ook wonen! Ik bedoel, wie wil er nu niet de helft van het jaar doorbrengen in een zonnig paradijs? Ik in ieder geval wel!

Dus, ben jij ook toe aan een beetje zon en werkplezier? Ik sta voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het plannen van jouw eigen workation. Want als je het mij vraagt, is er niets beter dan werken met uitzicht op de zee!

Luister ook eens naar de podcasts waarin zeer inspirerende ondernemers uit Portugal, Nederland en andere windstreken hun persoonlijke verhaal vertellen. 

 
E-mail: sandra@ferragudodreams.com

Tel. : +31 (0)6 – 266 53 553 (Nederland) of +351 913 056 564 (Portugal)