Bij Arvad Wine beleef je een unieke en onvergetelijke middag, waarbij je niet alleen kunt genieten van heerlijke wijnen, maar ook van de rijke geschiedenis die hieraan voorafgaat. Tijdens een bezoek aan de wijngaarden en de Arvad Winery word je ondergedompeld in de prachtige omgeving en krijg je een exclusief kijkje achter de schermen van dit bijzondere wijnhuis.

Vervolgens kun je tijdens de proeverij kennismaken met de unieke smaken van de Arvad colheita-wijnen (wit en rosé) en de 3 premium wijnen, die stuk voor stuk met liefde en vakmanschap zijn gemaakt. De wijnen worden geserveerd met een heerlijke selectie van charcuterie, kazen en regionale delicatessen, waardoor je de perfecte combinatie van smaken en texturen kunt ontdekken.

Maar wat deze middag echt bijzonder maakt, is de geschiedenis die achter deze wijnen schuilgaat. Het verhaal van Arvad Wine begint eeuwen geleden, toen de Feniciërs deze prachtige wijnen meebrachten naar onze kusten. Sindsdien heeft deze wijn een bijzondere reis afgelegd, waarbij het de route heeft genomen door kleigrond en fenicische amfora’s en heeft gegroeid tussen de overblijfselen van het geheugen, de horizonten van Silves en de stroom van de geschiedenis in de rivier de Arade.

Kortom, een bezoek aan Arvad Wine is niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een reis terug in de tijd. Mis deze unieke kans niet en boek nu jouw plekje voor deze exclusieve middag vol heerlijke wijnen en rijke geschiedenis!

Data: 27 september of 4 oktober

Tijd: 15:00 – 17:00 uur