Kom genieten van de ultieme wijnervaring bij Cabrita Wines! De Prestige-wijnproeverij biedt een complete rondleiding door onze prachtige wijngaarden, kelder en vatkelder. U zult versteld staan van de adembenemende uitzichten en het verhaal achter onze familie en ons vakmanschap ontdekken.

Na de rondleiding zult u worden begeleid door een deskundige sommelier, die u zal begeleiden bij het proeven van 4 van onze Premium Cabrita-wijnen, elk met een uniek karakter en uitdrukking van onze prachtige terroir. Elk van deze heerlijke wijnen wordt gepaard met zorgvuldig geselecteerde lokale kazen en charcuterie van de beste producenten in de omgeving.

Cabrita Wines is een familieproject dat al een halve eeuw bestaat en ons doel is om de Portugese en inheemse druivenrassen uit de Algarve te waarderen en te gebruiken om de beste kwaliteitswijnen te produceren. Bij hen vindt u passie, toewijding en de beste wijnervaring die u ooit heeft gehad. Mis deze onvergetelijke ervaring niet en reserveer nu uw plek voor onze Prestige-wijnproeverij!

Data: 29 september of 5 oktober

Tijd: 16:00 – 18:00 uur