Welkom bij Morgado do Quintão, waar we u uitnodigen om deel te nemen aan een onvergetelijke culinaire en wijnervaring op ons historische wijngaardlandgoed in de prachtige Algarve. Dagelijks wordt er een lange tafel gedekt en deze keer bent u de gast!

Neem plaats onder de majestueuze 2000 jaar oude boom en geniet van het adembenemende uitzicht op onze oude Negramole-wijnstokken terwijl u zich tegoed doet aan een heerlijk 3-gangenmenu, perfect gecombineerd met 3-4 van de prachtige wijnen. Na de lunch kunt u ontspannen en genieten van de fascinerende verhalen over de geschiedenis van het landgoed en de Algarve-wijncultuur.

De wijngaardmanager staat klaar om u mee te nemen op een ontdekkingstocht door onze wijngaarden en het landgoed, terwijl u geniet van onze opwindende wijnen en de eenvoudige, stevige gerechten uit de Algarve. We willen u graag laten kennismaken met de unieke terroir van Morgado do Quintão en u laten proeven van deze opmerkelijke wijnen.

Als een familiebedrijf dat dezelfde familie is sinds 1810, is Morgado do Quintão een authentieke ervaring die het terroir terugbrengt in een land dat wijn vergat. Gelegen waar het Monchique-gebergte de Atlantische Oceaan ontmoet, tussen de sinaasappelboomgaarden en olijfgaarden van de Algarve, is dit de perfecte plek voor een heerlijke dag vol culinair plezier.

We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen als onze gast aan onze lange tafel.

Datum: 28 september of 6 oktober

Tijd: 13:00 – 16:00 uur