Stap in de wereld van de wijn en proef de heerlijke smaken van Paxá Wines tijdens de Lifestyle Tasting! Ontdek de rijke wijngeschiedenis van Silves terwijl je de wijnmakerij bezoekt en een wandeling maakt door de prachtige wijngaarden.

Geniet van een proeverij van 3 wijnen naar keuze, waaronder de verfijnde Verdelho, aromatische Arinto, frisse Rosé Premium, weelderige Viognier, krachtige Red reserve en de heerlijke Negra Mole. En dat is niet alles, je zult ook worden getrakteerd op een heerlijke plank vol met regionale lekkernijen om de smaakbeleving compleet te maken.

Paxá Wines weet hoe ze een echte smaaksensatie moeten creëren en deze Lifestyle Tasting is daar een perfect voorbeeld van. De wijngaarden van Quinta do Outeiro hebben een uniek terroir met een klei-kalksteen bodem en invloeden van de nabijgelegen zee, de zon en microklimaten. Dit, in combinatie met de zorgvuldige productieprocessen en diversiteit aan druivenrassen, leidt tot wijnen van topkwaliteit die internationaal worden erkend en bekroond met prestigieuze prijzen.

Mis deze kans niet om de wijnen van Paxá te proeven en jezelf onder te dompelen in de wondere wereld van wijn tijdens deze Lifestyle tasting. Boek nu jouw plek en ontdek de verborgen schatten van Silves!

Data: 25 september of 3 oktober

Tijd: 14:30 – 16:00 uur