Ontdek de unieke smaken en het rijke erfgoed van Portugal bij Quinta dos Santos! Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met een rondleiding door onze wijnmakerij en een wandeling door de prachtige wijngaarden, gevolgd door een proeverij van drie heerlijke wijnen in combinatie met een selectie van kaas, charcuterie en olijven.

Maar dat is niet alles! Na deze verrukkelijke wijnproeverij wacht er nog een heerlijke verrassing op je – een 2-gangen lunch met een adembenemend uitzicht op de wijngaard. Dit alles wordt gepresenteerd door dit gepassioneerde en toegewijde familiebedrijf, dat al generaties lang wijnen produceert met traditionele methoden en technieken.

De wijnmakerij is ontworpen om niet alleen wijn te produceren, maar ook om een ​​unieke ervaring te bieden aan de bezoekers. De kelder biedt de ideale omgeving om onze wijnen onder optimale omstandigheden te laten rijpen, en zij gebruiken speciale productievaten zoals betonnen vaten, ’talhas’ en ‘lagars’ om de wijnen te produceren.

Bij Quinta dos Santos ben je verzekerd van een onvergetelijke wijnontdekkingservaring die je nooit zult vergeten. Kom en ontdek de magie van onze wijnmakerij en de unieke smaken van Portugal!

Data: 26 september of 2 oktober

Tijd: 12:00 – 15:00 uur