Bij Ferragudo Dreams werken we samen met een aantal inspirerende en zeer waardevolle samenwerkingspartners en experts. Deze partners en experts zijn van groot belang, ieder op hun eigen vakgebied, omdat we hiermee onze deelnemers de beste workation-experience kunnen bieden. 

Build your dream and the dream will build you

Samenwerkingspartners

Asra Rasheed is recentelijk gestart met Algarve Bits & Bites omdat ze haar droom en passie volgt voor creativiteit en voeding. Asra is een doorgewinterde manager die een opmerkelijke carrière heeft gehad op het snijvlak van digitale innovatie en de media- en entertainmentindustrie. Ze was onlangs executive bij Disney, waar ze een cruciale rol speelde bij het vormgeven van het succes van Disney’s diverse en wereldwijde portfolio van merken en franchises.

In de kern is Asra ondernemer. Ze heeft in de begindagen van haar carrière verschillende startups gelanceerd die haar hebben geholpen een diep begrip op te bouwen van het bouwen, lanceren en schalen van bedrijven.  

 

Nadat ze vorig jaar het Amerikaanse bedrijfsleven verliet voor een doelgerichter leven, besloot Asra naar Europa te reizen en werd ze specifiek verliefd op de Algarve, waar ze nu het grootste deel van haar tijd doorbrengt. Ze woont in Ferragudo, houdt van lange wandelingen, geniet van de natuur, lekker eten en nieuwe mensen ontmoeten en van hen leren. Je vindt haar in de buurt van de zee, wat haar gelukkige plek is om te zijn.

 

Onze droom: een “droomlijn” van mooie, passende bij een workation, artikelen wordt realiteit. Deze lijn wordt gemaakt door onze samenwerkingspartner Full Trading. Zij zijn een import-en exportfirma op het gebied van promotionele /bedrijfskleding en relatiegeschenken. Relatiegeschenken zijn een cruciaal deel van relatiemarketing. Zij luisteren naar de klant en spelen in op jullie behoefte. Bedrukken doen zij in eigen huis dus 100 % controle. Alles in één hand, afspraak is afspraak met een persoonlijke Touch! Met meer dan 35 jaar ervaring in deze branche zijn zij een ware specialist.  

Samenwerkingspartner Carpe Diem Algarve, Day Tours & Transfers is onze vaste service voor de transfers van Faro naar Ferragudo en v.v. en uiteraard voor comfortabele taxiritten voor tripjes in de Algarve. Wilma Verhoeven wacht onze gasten op in de aankomsthal van FARO Airport bij de exit van de taxi’s zodat ze snel op weg kunnen naar Ferragudo. Om het temperatuurverschil goed op te vangen, zorgt Wilma ervoor dat er flesjes heerlijk koud water beschikbaar zijn. 

Samenwerkingspartner Rotterdam Business Events is niet alleen actief in Nederland. Vanaf heden is het ook mogelijk de Game Based Trainingen vanuit Portugal te laten organiseren. Als je vernieuwend bezig wilt zijn, leren leuk wilt maken en energie en positiviteit wilt genereren in je team, project of organisatie, dan zijn Game based trainingen uitermate geschikt. Het uiteindelijke doel van elke Business Game is dat deelnemers zich op een leuke manier bewust worden van hun gedrag of werkwijze. Dat ze ontdekken hoe ze met ander gedrag betere resultaten kunnen behalen en dat ze geïnspireerd raken om dat andere gedrag in de dagelijkse werkpraktijk ook echt toe te gaan passen. Als dat is wat je wilt bereiken kun je eigenlijk niet fout met een Business Game.

Samenwerkingspartner Reismonkey en Ferragudo Dreams passen enorm goed bij elkaar. Reismonkey is er voor alle soorten reizigers, dus zeker voor de workationers. Reizen is een passie voor de oprichters van Reismonkey; door nieuwe culturen te leren kennen ontwikkel je je persoonlijke groei, heb je een positievere mindset en sta je open voor nieuwe ontwikkelingen.

Door ons partnerschap kun je nu de ontzettend handige reisartikelen of een origineel reis cadeau direct via Ferragudo Dreams bestellen bij Reismonkey!  

Met deze link kun je direct bestellen én krijg je een leuke attentie bij je bestelling, zodra je voor meer dan 10 euro heb gewinkeld kun je handmatig de Reismonkey canvas tas toevoegen. Voer in het winkelmandje de code 3K3R582RW28Y in en de korting wordt automatisch verrekend en ontvang je de tas gratis bij je bestelling.

Tip: ik ben bijvoorbeeld fan van de Packing Cubes; vooral handig als je reist met alleen handbagage, zo ben je nog sneller klaar voor je workation.

Experts

Expert Diana Steenbeek woont in Carvoeiro en is Enneagram coach. Zij werkt met het Enneagram voor zowel persoonlijke ontwikkeling als met teams in bedrijven. Het Enneagram is een waardevol en dynamisch model dat  jouw dominante enneagramtype  inzichtelijk maakt . Als je jouw type weet kun je jouw eigen gedrag en patronen beter begrijpen en snap je waarom je bent gaan doen wat je doet. Als je een verandering wilt inzetten heb je daarna de juiste tools om anders te kiezen. Maar het leert je bijvoorbeeld ook waarom mensen in jouw omgeving op een bepaalde manier op elkaar – én op jou – reageren.

Een Enneagram scan is een blauwdruk en  biedt je een prachtige kans om te ontdekken door welke unieke bril jij naar de wereld kijkt. 

Lees hier meer over Diana en haar werk als Enneagram coach

.

Expert Wicky van Deemter (woonachtig in Ferragudo) is Aroma- &  Flower Remedy Therapist. Aroma- en Bloesemremedies zijn het fundament van haar praktijk. De op maat gemaakte remedies met hun super krachtige eigenschappen en diepe werking helpen om ons bewustzijn te openen. Ze helpen je heel subtiel beduidend meer ruimte en vrijheid in je leven te  laten ervaren. Een remedie op maat is afgestemd op jouw persoonlijke fase en verzorgt je in je diepste behoefte. 

Lees hier meer over Wicky.

Expert Daniela Luz van Luz Retreats is een retreatleider, mindfulness mentor en een zeer ervaren yoga en meditatie lerares. Zij heeft honderden mensen geholpen stress en angst te verminderen en heeft vele mensen geinspireerd en aangemoedigd hun potentieel te vergroten door een mindfull lifestyle en zelf-liefde.

With observation comes awareness. with awareness comes transformation and evolution.

Lees hier meer over Daniela en haar bedrijf Luz Retreats.

Expert Alexandra Hilbers is intuïtief coach, energetisch lichaamswerker en trainer. Ze helpt bewuste ondernemers en professioneels om volledig zichzelf te zijn en hun innerlijke flow te volgen, altijd en overal. Om vanuit de verbinding met zichzelf en de natuur het leven aan zich te laten ontvouwen, zodat er meer gemak & plezier ontstaat. Alexandra neemt mensen mee van hard werken en doen, naar bewust ZIJN. En laat ze ervaren wat er allemaal nog meer mogelijk is in het leven,

Lees hier meer over Alexandra en Follow your Joy.

Expert Susan Wind is conversie copywriter en gecertificeerd StoryBrand gids. Ze helpt ondernemers en bedrijven, die het lastig vinden uitleggen wat ze doen en verzanden in details met een scherpe en gefocuste boodschap. Zodat ze sneller kunnen groeien met hun bedrijf. Susan biedt tijdens de workation in Ferragudo een workshop aan om je bedrijfsboodschap te verhelderen en gebruikt daarvoor het StoryBrand framework. Dit is een bewezen communicatieformule die gebruikt wordt in duizenden Hollywood films. Je gaat volledig begrijpen hoe een verhaal werkt en waarom het de meest krachtige tool is om het menselijk brein te overtuigen. Meer over Susan: www.succesmetwoorden.nl

Expert Daisy van Willigen is eigenaar van Plan tot Planning; een marketingadvies bureau dat bedrijven en ondernemers helpt met marketing strategie, marketing coördinatie én marketing uitvoering. Zij maken voor startups en MKB volledige jaarplannen, planningen, budgetteringen maar zorgen er ook voor dat marketing écht gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van websites, social posts, communicatiemateriaal maar ook de organisatie van beurzen, webinars en product lanceringen pakken zij graag aan. Zij bieden tijdens de workation in Ferragudo diverse workshops aan (individueel en in groepsverband) om marketing- en sales verder vorm te geven, jaarplannen gereed te hebben en écht resultaat te behalen met marketing & sales. Richt samen met Plan tot Planning jouw volledige klantreis in en versterk de positionering van jouw bedrijf. De workshops worden in gezamenlijk overleg ingericht, zo is er altijd een passende aanpak waardoor jij ontspannen maar ook vol energie terugkomt van jouw workation! Lees hier meer over Plan tot Planning.

Als geluk niet vanzelf gaat moet je leren hoe je geluk creëert

Expert Claudia Koehoorn is Transformologist®. Zij heeft een psychologie achtergrond en is ervarings deskundige. Het vrouwelijk en mannelijk brein kent voor haar weinig geheimen.  Door zelf een van de zwaarste levenservaringen door te maken weet zij hoeveel rijker jouw leven kan worden als je er bewust voor kiest jezelf daarin te ontwikkelen. Lees hier meer over Claudia.

Expert Barbara te Boekhorst studeerde communicatiewetenschap en leefde ruim 30 jaar in haar hoofd. Het is haar passie om professionals bewust te maken van hun innerlijke kracht. Dit doet ze als spiritueel coach, trainer, spreker en auteur. Tijdens jouw workation kun je een workshop van 3 uur boeken, incl. het boek “De MAGIC-methode”. In deze workshop helpt de MAGIC Methode je in 5 stappen uit je hoofd te komen en jouw dromen te manifesteren. Het gaat verder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades. Dit gebeurt op een speelse manier met de briefjesceremonie. Lees hier meer over Barbara.