Welkom bij Ferragudo Dreams – de perfecte partner voor een onvergetelijke workation! Bij ons draait alles om het creëren van een betekenisvolle ervaring voor jou en je bedrijf. We begrijpen dat een goede werkplek alleen niet genoeg is, daarom werken we samen met experts en partners om je een breed scala aan mogelijkheden te bieden. Of je nu op zoek bent naar professionele ontwikkeling of gewoon wilt ontspannen en genieten van de prachtige Algarve, wij hebben het allemaal. Kom en ervaar de ultieme workation met Ferragudo Dreams!

Haal zoveel mogelijk uit je workation. Vul je verblijf aan met één of meerdere opties.

Groei en ontwikkeling

Genieten en relaxen

Onze partner Plan tot Planning stelt gedurende 3 dagdelen samen met jou, jouw marketing- en salesplan op. De workshop bestaat uit brainstormsessies maar we gaan ook direct aan de slag met de uitwerking. (klik voor meer info op de titel). Tarief voor groepen op aanvraag.

LEF Training

prijs wordt bepaald
Is er iets wat jij keer op keer doet? Waarvan jij steeds zegt “volgende keer doe ik het anders” maar als je getriggerd wordt val je zonder er erg in te hebben in je oude valkuil en patroon? Onze expert Claudia Koehoorn laat je zien hoe je dit kunt veranderen.

Magic at work

€ 99,00
De MAGIC-methode helpt je in 5 stappen uit je hoofd te komen en jouw dromen te manifesteren. Het gaat verder dan andere methodes, omdat je ook leert hoe je afscheid neemt van beperkende overtuigingen en (energetische) blokkades. Dit gebeurt op een speelse manier met de briefjesceremonie in een workshop van 3 uur. Je ontvangt ook het boek 'De Magic Methode'. Vanaf 4 personen

Financieel vrij

prijs wordt bepaald
Workshop over finance en mindset change. Jacco en Janneke vd Brink inspireren je om een financieel vrij leven te leven.

Persoonlijke Kracht

€ 75,00 p.p
De Persoonlijke Kracht Test incl. een persoonlijke analyse door de Persoonlijke Kracht Coach. Wat is jouw Powertype en waar ligt jouw Persoonlijke Kracht. On- en offline.

Jouw kickstart naar een heldere boodschap

€ 77,00 p.p
Onze partner Susan Wind biedt tijdens de workation in Ferragudo een workshop van 1 dag aan om je bedrijfsboodschap te verhelderen en gebruikt daarvoor het StoryBrand framework. Dit is een bewezen communicatieformule die gebruikt wordt in duizenden Hollywood films. Je gaat volledig begrijpen hoe een verhaal werkt en waarom het de meest krachtige tool is om het menselijk brein te overtuigen. Prijs is vanaf 8 personen. Indien minder personen dan is de prijs in overleg.

Portugese (proef) les

Prijs wordt nog bepaald
Altijd al willen weten hoe je in Portugal een tafel reserveert of een taxi boekt? Boek een proefles en wie weet smaakt het naar meer.

Tasting Menu 5-gangen

€ 50,00
Geniet van een heerlijk 5 gangen tasting menu bij Ferragudu's Terrace en proef de meest verse zeevruchten en geniet van de heerlijke wijnen.

Wijnproeverij en diner bij Semixo / Edd's

vanaf € 69,50
Geniet van een heerlijk 5 gangen diner met een proeverij van 5 van de eigen wijnen van Edd's. Voor een diner met wijnen uit de private selection geldt een toeslag van € 20,00.

Wijnproeverijen

Vanaf 35,00
Wij werken met diverse wijnhuizen in de Algarve. Boek een wijnproeverij en rondleidingen naar keuze. Vraag hiernaar bij de organisatie.

Fotoboek van je workation

vanaf € 39,50
Onze partner '10pics' bundelt jouw herinneringen aan jouw workation in een prachtig beeldverhaal.

Fit @thebeach

€ 10,00
Een uurtje sporten op Praia Grande met Fitbeachpt. ma, woe, vrij vanaf 08:45 uur en do, vrij vanaf 17:00 uur

Gym Bricia

€ 10,00
Een uurtje sporten in de gym van Hotel Rural Bricia du Mar. Maandag t/m vrijdag van 09:00 AM tot 18:00 PM

Flow Yoga, breathwork & guided meditation

€ 25,00
Daniela Luz combineert deze yoga activiteit met meditatie, ademhalingsoefeningen en begeleid yoga. Geschikt voor alle niveaus. Zowel Indoors als outdoors. Duur 75 minuten.

Mindfulness for stress management

€ 30,00
Implementeer mindfulness en andere ontspannende technieken in je dagelijks leven, zelfs als je te druk bent. Deze sessie helpt je om te gaan met stress, angst en geeft meer focus. Duur 75 minuten

Yoga Nidra (chakra balans sessie)

€ 35,00
Met deze chakra balans sessie kalmeer je je zenuwstelsel en breng je de 7 belangrijkst chakra's in balans. Grondoefeningen, ademhalingsoefeningen, specifieke yoga oefeningen en yoga nidra. Duur 90 minuten.

Aroma sessie

€ 69,00
Individuele Aroma sessie incl. 50 ml pipet fles. Tijdens deze sessie maak je opnieuw verbinding met je reukzin door contact met een uitgebreid geurenpalet van Citrus, fruit, bloemen en specerijen. Je ontdekt op deze manier de geuren die het beste bij je levensfase en of thema van dat moment passen. Groepsessie prijs op aanvraag.

Access Bars sessie

€ 65,00
Expert Alexandra Hilbers geeft deze ontspannen energetische sessie. Door lichte aanraking van punten op het hoofd worden gedachten, gevoelens en emoties weggenomen, die jou in de weg staan om volledig jezelf te zijn en jouw potentie te leven. Kom het ervaren en ontdek wat er nog meer mogelijk is in jouw leven! Duur: 1 uur

Access Bars Training

€ 300,00
Leer werken met een krachtig en bijzonder ‘hands-on’ lichaamsproces. Tijdens deze dag ga je twee sessies geven én ontvangen. Ontvang je coole tools voor meer rust, ruimte en bewustwording in jouw leven. Na de cursus ben je practitioner en kun je sessie geven aan familie, vrienden en cliënten. Duur: 1 dag incl. lunch, snacks, manual en certificaat

Prijzen zijn exclusief 21% BTW (behalve de sport uurtjes en diners)